A TESK értéktényezői

 

Tudás – szakértelem

A munkaerőpiac is a szegmentáció és a szakosodás felé halad, ahol az egyes feladatokat kizárólag a megfelelő területre szakosodott munkavállaló tudja ellátni. Az ilyen szakemberek megszerzése igen összetett feladat. Szakértelmet, tapasztalatot és napi kapcsolat fenntartását igényli a munkavállalókkal. Ezen a piacon dolgozunk, nagy tapasztalatunk és több lehetőségünk van a szakemberek elérésére. Tudjuk, hol keressünk, és mi alapján válasszunk.

Megértés  sikerünk ügyfeleink sikerével mérhető

Standardizált tanácsadási folyamatunknak köszönhetően egyfelől megértjük ügyfeleink pontos igényeit, másfelől a megbízóink számára is nyomon követhető és kiszámítható a munkánk, amelynek eredményességét felkészült tanácsadói gárdánk garantálja. Tudjuk, hogy sikereink csak ügyfeleink sikereivel mérhetők, ezért minden nap azon dolgozunk, hogy eredményessé tegyük Őket.

Gyorsaság  határidők betartása

Az időkiesés, termeléskiesés nagyban befolyásolja egy cég eredményeit. Gyors és határidőre elvégzett munkánk eredményeként biztosítjuk Ügyfeleinknek az emberi erőforrást a folyamatos munkavégzéshez, a termelés optimalizálásához.

Jelenlét  a munkaerőpiac figyelemmel kísérése

Valljuk, hogy a jó minőségű munka elvégzéséhez képzett, tapasztalt és építő hozzáállású munkavállalókra van szükség. A TESK munkatársai azon dolgoznak, hogy a hosszútávon építő jellegű tevékenységet végző közép- vagy nagyvállalatok számára megtalálják a legjobb munkaerőt, és a legjobb képességű munkavállalók számára azt a munkaadót, amely a leginkább szolgálja hosszú távon az érdekeiket, ezért jelen vagyunk minden olyan területen, ahol a legkiválóbb szakemberek elérhetők.

Innováció – fejlesztések, trendek

A nehézségeket a speciális elvárásoknak megfelelő munkavállaló felkutatása okozza. A TESK csapata már 2002 óta foglalkozik munkaerő-közvetítéssel. Jelöltjeink szakmailag felkészültek, tapasztalt munkavállalók vagy friss, lendületes pályakezdők. Tanácsadói munkacsoportjaink külön specializáció alapján dolgoznak. Így tudjuk garantálni a gyors teljesítést és minőségi jelölteket. Emellett a jelöltelérési módszerekben naprakészen tartjuk tudásunkat, sőt, a legkorszerűbb módszerekkel elébe megyünk a piacnak, és folyamatosan innovációnk eredményeként mára a közvetített jelöltjeink túlnyomó részét saját forrásainkból szerezzük.

Prioritás – egyedi igények

Jól ismerjük megbízóink egyedi igényeit, emellett a megfelelő fontossággal kezeljük a projekteket és feladatainkat. Számtalan sikeres megbízást tudhatunk magunkénak. Az eredmények mögött ott van a tudás, szakértelem és tapasztalat, amellyel a különböző cégkultúrákat képviselő vállalatok egyéni elvárásaira jelöltjeinket is felkészítjük.

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×